Užijte si novinku OLAPLEX v našem salonu, jedinečná účinná látka, která mění všechno

16.11.2016 17:02

OLAPLEX FAQ


CO JE OLAPLEX?

OLAPLEX je jedinečná účinná látka sestávající z molekulového řetězce bis-aminopropyl diglycol dimaleate, kterou vynalezli Dr. Craig Hawker (doktor chemie) a Dr. Eric Pressly (doktor materiálových věd). Je to jejich první vynález v oblasti beauty průmyslu, který byl už 8krát patentován. OLAPLEX je jediný produkt, který je schopen, poškozené vlasy skutečně trvale opravit.
 

CO JE OLAPLEX Č. 2 BOND PERFECTOR? KONDICIONÉR?

OLAPLEX Bond Perfector není ani kondicionér ani aktivátor nebo neutralizátor. Obsahuje tytéž účinné látky jako OLAPLEX č. 1 Bond Multiplier. Pro jednodušší aplikaci a optimální účinek systému OLAPLEX má OLAPLEX Bond Perfector krémovou konzistenci. K docílení těch nejlepších výsledků s OLAPLEXEM je tento druhý krok nezbytný! Pomocí tohoto druhého kroku se nejdříve spojí porušené disulfidické můstky a poté se obnoví síla a struktura vlasu.

CO SE STANE, KDYŽ OLAPLEX NĚKOLIKRÁT POUŽIJI NA POŠKOZENÉ VLASY A POTOM S TÍM PŘESTANU? PŘERUŠÍ SE ZNOVU DISULFIDICKÉ MŮSTKY A ZPŮSOBÍ TO LÁMAVOST VLASŮ?

To je častá otázka a odpověď zní: Ne. Dokonce když s aplikací OLAPLEXU úplně skončíte, je ochrana, kterou OLAPLEX vytvořil, trvalá. Aby však mohly být dulsifidické můstky, které jsou porušovány působením různých vlivů v běžném životě, přímo obnoveny, doporučujeme používat OLAPLEX nepřetržitě.
 

CO JE OLAPLEX Č.3?

OLAPLEX č. 3 Hair Perfector byl vyvinut exkluzivně pro zákazníky k proaktivnímu odstraňování poškození vlasů vznikajícího v běžném každodenním provozu. Obsahuje tytéž aktivní účinné látky jako č. 1 a č. 2. Hair Perfector č. 3 dává poskytuje zákazníkům možnost, udržovat vlasy v době mezi návštěvami kadeřníka vitální a silné a optimálně je tak připravovat na další chemické ošetření, protože spojuje a posiluje můstky porušené každodenním vlivy.